Boxsprings outlet

Wij hebben verschillende maten beschikbaar tegen de scherpste outlet prijzen!

Klik op het product om meer informatie te krijgen

Categorieën +

Merk -

Prijs

Een boxspring is een alternatief voor het traditionele ledikant. In de hotelbranche wordt vaak van boxsprings gebruik gemaakt. Ze bieden de slaper veel comfort en zijn bovendien relatief eenvoudig op te maken. Een boxspring bestaat uit drie onderdelen. Het onderste deel is de ‘box’ met stalen veren. Die veren zijn per stuk verpakt in zakjes en kunnen daardoor onafhankelijk van elkaar bewegen. Dit zorgt ervoor dat ze een optimale vorm van ondersteuning bieden. Hier bovenop ligt een matras en daar weer bovenop een topmatras. Dat is dus feitelijk het matras waarop je slaapt. In onze boxspring outlet vind je topmodellen met hoge kortingen.

Onze outlet boxsprings zijn voormalige showmodellen die verder gewoon helemaal nieuw zijn en waar je vele jaren plezier van zult hebben. Je vindt in onze boxspring outlet online diverse topmodellen van gerenommeerde beddenfabrikanten. Tevens hebben wij in onze elektrische-boxspring outlet een aantal elektrisch verstelbare boxsprings beschikbaar voor het meest optimale slaapcomfort. Op zoek naar extra opslagruimte? Maak een keuze uit de boxspring met opbergruimte en benut elke beschikbare centimeter in je slaapkamer zo optimaal mogelijk. Gun jezelf de meest comfortabele nachtrust die er is en maak een keuze uit onze luxe boxsprings.

Boxspring uitverkoop van verschillende A-merken

Slaapcomfort is niet vanzelfsprekend. Kwaliteitsbedden worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat je gezond en verantwoord kunt slapen. In onze boxspring outlet verkopen we de topmodellen van verschillende A-merken zoals Auping, M-line en Caresse, waardoor die kwaliteit altijd gegarandeerd is. Door de verscheidenheid aan merken en modellen vind je er altijd een bed dat bij je past. En over passen gesproken, ze zijn er natuurlijk ook in diverse maten, want geen slaapkamer is hetzelfde en een boxspring moet uiteraard ook goed passen bij de lichaamslengte van degene die er op slaapt.

Boxspring 160×200 outlet

Voor veel mensen zal een boxspring met een lengte van 200 centimeter voldoende zijn. Slaap je samen met je partner en hebben jullie allebei een lichaamslengte van maximaal 180 centimeter, dan vind je in onze boxspring 160×200-outlet ongetwijfeld een geschikt bed. Je hebt immers een bed nodig dat ongeveer twintig centimeter langer is dan je zelf bent. Dat is een voorwaarde om comfortabel te kunnen liggen. Het voordeel van een boxspring in de maat 160×200 is dat je waarschijnlijk voldoende ruimte in je slaapkamer overhoudt om er ander meubilair naast te plaatsen, zoals een kledingkast of bureau. Vooral in woningen die vóór de jaren 70 gebouwd zijn, is de ruimte in de slaapkamers vaak niet zo heel groot. Dit geldt vooral ook in de vele appartementen uit die tijd.

Boxspring 180×200 outlet

Heb je voldoende ruimte in huis en geniet je graag samen van een zeer comfortabele nachtrust? Dan kun je in onze boxspring 180×200-outlet zeker vinden wat je zoekt. Met een bedbreedte van 180 centimeter is er voor beide partners extra veel ruimte om te draaien in bed, zonder dat je de ander daarbij hoeft te storen. Over het algemeen wordt de breedte van 180 centimeter gezien als de standaardbreedte voor een tweepersoons bed. Dat is echter zeker niet altijd zo geweest. Vroeger waren de bedden aanmerkelijk smaller. Geleidelijk zijn we tot het besef gekomen dat het beter is voor de nachtrust om iets meer afstand tot elkaar te kunnen houden, zodat je elkaar niet letterlijk in de weg ligt.

Boxspring 120×200 outlet

Een bed van 120×200 centimeter wordt ook wel een twijfelaar genoemd. Dit heeft te maken met het feit dat deze maat precies tussen die van een eenpersoons en een tweepersoons bed in ligt. Hierdoor past zo’n bed in vrijwel elke inrichting. Bekijk de opties in onze boxspring 120×200-outlet en maak je keuze. Een extra voordeel van een kleiner formaat boxspring is dat het opmaken van het bed eenvoudiger is.

Waarom kiezen voor showroommodellen boxsprings?

Een showroommodel boxspring is niet anders dan een boxspring die je via de reguliere weg aanschaft. Het bed is van dezelfde kwaliteit, het enige verschil is dat het al eens in elkaar gezet is om als showroommodel te kunnen dienen. Met onze boxsprings uitverkoop bieden we je topproducten voor bodemprijzen, terwijl je intussen ook nog eens de zekerheid hebt zaken te doen met een betrouwbare en ervaren partij. Via de boxspring showmodel uitverkoop bespaar je flink op de aanschafprijs, zonder in te leveren op slaapcomfort. Op een uitverkoop boxspring krijg je bovendien ook gewoon garantie. Heb je nog een goed matras? Je kunt in de outlet ook een boxspring aanschaffen zonder bijbehorend matras. In tijden waarin de prijzen steeds meer stijgen, is onze boxspring uitverkoop de perfecte manier om wat extra geld te besparen.

Boxspring uitverkoop van Beddingdiscounter.nl

Loop je liever geen risico’s als het gaat om kwaliteit? Kies dan voor de boxspringuitverkoop van Beddingdiscounter.nl en selecteer een topmodel boxspring van een A-merk tegen een zeer scherpe prijs. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze slaapadviseurs!

has been added to your cart.
Checkout