Matrassen outlet

Wij hebben verschillende maten beschikbaar tegen de scherpste outlet prijzen!

Klik op het product om meer informatie te krijgen

Categorieën +

Merk -

Prijs

Word je elke ochtend vermoeid wakker? Grote kans dat je matras de oorzaak hiervan is. Tijd voor een bezoek aan onze matrassen outlet! Het matras heeft een belangrijke functie. Het moet ervoor zorgen dat de houding van jouw lichaam op de juiste wijze gecorrigeerd wordt. Wanneer je matras versleten is, zal het corrigerende vermogen niet meer in voldoende mate aanwezig zijn. Dat kan uiteindelijk leiden tot ernstige fysieke klachten. Bovendien is ieder mens anders en daarom bestaan er verschillende soorten matrassen, van zacht tot extra stevig. In de matras outlet vind je matrassen van verschillende merken en in diverse formaten. Natuurlijk geldt voor onze outlet matrassen dat ze – net zoals onze outlet bedden – stuk voor stuk van topkwaliteit zijn en met hoge kortingen worden aangeboden.

Matrassen uitverkoop van verschillende A-merken

Matrassen zijn er in veel soorten, maten en kwaliteiten. Afgezien van de verschillende materialen, waarop we later terugkomen, zijn er nog meer kenmerken waarop je als koper van een matras moet letten. Op de eerste plaats natuurlijk de lengte. Omdat niet iedereen even lang is, zijn er ook matrassen van verschillende lengtes. Je vindt in onze matrassen verkoop uiteraard alle gangbare formaten. Welk formaat moet je kiezen? Als vuistregel kun je aanhouden dat je 20 centimeter bij je eigen lichaamslengte moet optellen. De waarde die je dan hebt, hou je aan als minimale lengte voor je nieuwe matras. Je gaat dus op zoek naar een matras met de eerstvolgende lengte boven het door jou berekende basisgetal. Ben je dus 175 centimeter lang, dan dient je matras minimaal 195 centimeter lang te zijn. Je kiest dan voor een matras van 200 centimeter. Maar als je partner 190 centimeter lang is, heb je een matras van 210 centimeter lengte nodig om allebei comfortabel te kunnen liggen. De 20 centimeter extra ruimte is nodig om het hoofdkussen goed te kunnen plaatsen. Wanneer je hiermee geen rekening houdt, lig je dus uiteindelijk met je voeten deels buitenboord. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn! Goed om te weten is dat voor matrassen aanbiedingen uitverkoop de perfecte kans biedt om voordelig een kwaliteitsmatras te scoren. Net zoals voor onze bedden, geldt ook voor onze matrassen aanbiedingen dat we een flinke korting geven op de matrassen die uit onze showroom komen. Natuurlijk geldt ook voor de uitverkoop matrassen dat je ze negentig dagen op proef kunt krijgen, zodat tevredenheid altijd gegarandeerd is.

Diverse typen matrassen

Om een goede keuze te kunnen maken, is het belangrijk om eerst te weten welke typen matrassen er zijn en welke specifieke eigenschappen ze hebben. We hebben de vier meest voorkomende soorten voor je op een rij gezet, zodat je kunt bepalen welk type matras het beste bij je past.

Traagschuim matrassen

De term traagschuim gebruiken we voor visco-elastisch polyurethaan. Dit materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart, maar bleek ook voor matrassen zeer geschikt te zijn. Engelse termen die wel voor dit materiaal gebruik worden zijn memory foam, lazy foam en slow motion foam. Wanneer je het materiaal indrukt, veert het langzaam weer terug in de oorspronkelijke staat. Wanneer je dus op een traagschuim matras gaat liggen, zal het materiaal je lichaam omsluiten. Bij gewrichtspijn is dat zeker een aanrader. De vochtregulerende werking van traagschuim is goed, maar houd er wel rekening mee dat dit type matras vrij warm aanvoelt.

Koudschuim matrassen

Voor koudschuim matrassen geldt dat ze steviger en veerkrachtiger zijn dan traagschuim matrassen. Dit type matras ventileert iets beter, omdat het materiaal niet vervormt door onze lichaamswarmte. Dat houdt in dat de cellen open blijven, waardoor een beter ventilerend vermogen ontstaat.

Natuurlatex matrassen

Heb je het ’s nachts snel koud? Dan is een natuurlatex matras een overweging waard. Zuiver natuurlatex is een zeer veerkrachtig en soepel materiaal. Het ventilerend vermogen laat echter wel wat te wensen over, waardoor het materiaal snel warm aanvoelt. Ideaal dus voor de koukleumen onder ons. Wel moet gezegd worden dat een natuurlatex matras een minder lange gebruiksduur heeft dan een traagschuim matras. Dit komt omdat het zout in ons transpiratievocht het materiaal aantast.

Pocketveer matrassen

Een pocketveer matras heeft van binnen een groot aantal stalen veren, die per stuk in kleine zakjes van synthetisch materiaal verpakt zijn. Niet alleen het aantal veren, maar vooral de kwaliteit van die veren is van groot belang om te kunnen zorgen voor voldoende tegendruk.

Matrassenoutlet van Beddingdiscounter.nl

Onze outlet matrassen zijn verkrijgbaar in de meest gangbare maten. Zo vind je bijvoorbeeld een matrassen outlet 180×200 om samen heerlijk ruim te kunnen genieten van de nachtrust. Kun je met wat minder ruimte toe? In de matrassen outlet 160×200 vind je wat je zoekt! Zo hebben we uiteraard ook voor de soloslapers voldoende keus. In de matrassen outlet 80×200 en de matrassen outlet 90×200 zijn deze maten vertegenwoordigd. 

Naast verschillende maten bieden we ook veel verschillende A-merken aan zoals Tempur, Auping en Pullman. Overigens kun je natuurlijk altijd even contact opnemen wanneer je op zoek bent naar een afmeting die niet getoond wordt.

has been added to your cart.
Checkout